ANÇÜEZLİ SPAGETTİ (GLUTENSİZ)

Malzemeler

1 paket Arbella Plus Glutensiz Mısır Makarnası (Spagetti)

120 ml. zeytinyağı

10 diş orta boy sarımsak

50 gr. Ançüez (yağı sülzülmüş, küp doğranmış)

850 gr. Domates (3-4 adet orta boy domates)

150 gr. kalamata zeytin

30 gr. Kapari

Tuz

Karabiber

Yapılışı

Makarnayı tuz eklenmiş bol suda, paketin üzerinde belirtilen süre kadar haşlayıp, süzün.

Zeytinyağını derin bir tencerede kızdırın.

Sarımsak, yağı alınmış ve küp doğranmış ançüezleri zeytinyağında çevirin.

Küp doğranmış domatesleri ekleyin, hafif yumuşamasını bekleyin.

Çekirdekleri çıkarıltılmış ve dörde bölünmüş kalamata zeytin, tuz ve karabiberi de ekleyip 2 dakika daha pişirin.

Hazırladığınız sosu haşlanmış makarna ile harmanlayıp, servis edin. Afiyet olsun.