GLUTENSİZ SOSLU MAKARNA

Malzemeler

1 paket Arbella Plus Glutensiz Spagetti Makarna
500 gr cherry domates
4 tatlı kaşığı zeytinyağı
tuz ve karabiber
2 adet kırmızı soğan
1 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz
60 gr rendelenmiş kaşar peyniri

Yapılışı

Arbella Makarnayı, 1 çay kaşığı tuz eklenerek kaynamış suda paketin üzerinde belirtilen süre kadar haşlayınız. Domatesleri, 1 tatlı kaşığı zeytinyağında çeviriniz. Başka bir tavada ince kıydığınız soğanları 2 tatlı kaşığı zeytinyağında karamelize olana kadar pişiriniz. Pişmiş soğanlara, domatesleri ilave edip 10 dakika kısık ateşte pişiriniz. Süzdüğünüz makarnanın üzerine sebzeleri ilave edip karıştırınız. Makarnaları kaplara eşit olacak şekilde bölünüz. Rendelenmiş peyniri üzerine serperek servise sununuz.
Afiyet olsun.