DEREOTLU VE SOMONLU TAM BUĞDAY SPAGETTİ

Malzemeler

1 paket Arbella Plus Tam Buğday Makarnası (SPAGETTİ)

200 gr somon füme

1/ 2 demet ince kıyılmış dereotu

1 adet limon (suyu ve kabuğu)

3 yemek kaşığı kapari

1 diş ezilmiş sarımsak

4 yemek kaşığı zeytinyağı

Tuz

Çekilmiş tane karabiber

Yapılışı

Makarnayı tuz eklenmiş bol suda, paketin üzerinde belirtilen süre kadar haşlayıp, süzün.

Makarnanın içine tuz, karabiber, zeytinyağı, sarımsak püresi, kapari, dereotu, limon suyu ve kabuğunu ekleyip harmanlayın. En son dilimlenmiş somonları ekleyip karıştırın.

Dereotu yaprakları ve limon kabuklarıyla süsleyip servis edin. Afiyet olsun.